לןגן

דג סלומון בלבן

מאת: Anat Aba Eylon, פורסם: 29/12/2017 | 11:09
דג סלומון בלבן

תקציר המתכון: לא להאמין כמה קל וכמה טעים מתכון מנצח

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. השרו את הדג במים ולימון.

  2. לערבב את כל מרכבי הרוטב ולשפוך על הדג.

  3. הרוטב צריך להיות לא סמיך ולא דליל... באמצע😁.

  4. טעמו!

  5. עדיף להכין מראש אבל במיידי זה גם בסדר.

  6. אופים בתנור 180 מעלות כשהעור כלפי מטה.

  7. 15 דק מכוסה ו 10 דק ללא כיסוי לתפוס שיזוף.

  8. טעים ...

  9. נסו את הרוטב גם על חסה .