ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
בקערה לנפות את הקמח ולהוסיף: סוכר, אבקת אפיה, סוכר וניל, קוקוס ולערבב עד שכל החומרים יתאחדו.
-
2
להוסיף את הביצים והמרגרינה וללוש היטב עד לבצק רך, נעים ופריך..
-
3
לקחת חתיכה מהבצק ולרדד לריבוע קטן.
-
4
למרוח ממרח תמרים שכבה דקה ולפזר מעל את הבוטנים ולגלגל לרולדה.
-
5
לחתוך לקוביות בינוניות ולאפות בחום של 180 מעלות עד שיהיו זהובים מעט.
1
בקערה לנפות את הקמח ולהוסיף: סוכר, אבקת אפיה, סוכר וניל, קוקוס ולערבב עד שכל החומרים יתאחדו.
2
להוסיף את הביצים והמרגרינה וללוש היטב עד לבצק רך, נעים ופריך..
3
לקחת חתיכה מהבצק ולרדד לריבוע קטן.
4
למרוח ממרח תמרים שכבה דקה ולפזר מעל את הבוטנים ולגלגל לרולדה.
5
לחתוך לקוביות בינוניות ולאפות בחום של 180 מעלות עד שיהיו זהובים מעט.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים