ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
2 כוסות חד"פ חם קמח (אולי קצת יותר..)
-
-
אופן ההכנה
-
1
עם כפית או שקית זילוף יוצרים עיגולים של שוקולד על מגש עם נייר אפיה ומקפיאים לחצי שעה..
-
2
במיקסר מעבדים חמאה, סוכר ותמצית וניל.
-
3
מוסיפים את הביצה ומעבדים עד לאיחוד.
-
4
מוסיפים את הקמח ואבקת אפיה ומעבדים לבצק אחיד ורך ולא דביק (אם דביק להוסיף קמח).
-
5
לחמם תנור ל-180 מעלות.
-
6
לקחת חתיכה קטנה מהבצק ולגלגל לכדור, לשטח על היד לפיתה דקה ולהניח עיגול שוקולד שהקפאנו ולסגור לכדור.
-
7
להמשיך עם שאר הבצק ולהניח על נייר אפיה במרווחים.
-
8
לאפות 10-12 דקות עד שהן מזהיבות אבל עדיין לבנות.
1
עם כפית או שקית זילוף יוצרים עיגולים של שוקולד על מגש עם נייר אפיה ומקפיאים לחצי שעה..
2
במיקסר מעבדים חמאה, סוכר ותמצית וניל.
3
מוסיפים את הביצה ומעבדים עד לאיחוד.
4
מוסיפים את הקמח ואבקת אפיה ומעבדים לבצק אחיד ורך ולא דביק (אם דביק להוסיף קמח).
5
לחמם תנור ל-180 מעלות.
6
לקחת חתיכה קטנה מהבצק ולגלגל לכדור, לשטח על היד לפיתה דקה ולהניח עיגול שוקולד שהקפאנו ולסגור לכדור.
7
להמשיך עם שאר הבצק ולהניח על נייר אפיה במרווחים.
8
לאפות 10-12 דקות עד שהן מזהיבות אבל עדיין לבנות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים