בקערת מיקסר וו לישה מערבבים מחמאה רכה, שמן, סוכר, סוכר וניל, מי ורדים, סולת, בהדרגה מוסיפים את הקמח, מערבלים עד לקבלת בצק רך ואחיד, מכסים ומכניסים למקרר לשעה..
2
מערבבים את כל המצרכים למלית, מכינים כדורים קטנים, לוקחים חתיכה מהבצק, משטחים על כף היד, מניחים כדור מהתמרים וסוגרים, מכניסים לתוך המכשיר ובלחיצה משחררים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, אופים כחצי שעה 170 מעלות, מצננים ומפזרים אבקת סוכר..
3
באהבה אתי ממן..
4
אפשר ללוש את הבצק ביד.
1
בקערת מיקסר וו לישה מערבבים מחמאה רכה, שמן, סוכר, סוכר וניל, מי ורדים, סולת, בהדרגה מוסיפים את הקמח, מערבלים עד לקבלת בצק רך ואחיד, מכסים ומכניסים למקרר לשעה..
2
מערבבים את כל המצרכים למלית, מכינים כדורים קטנים, לוקחים חתיכה מהבצק, משטחים על כף היד, מניחים כדור מהתמרים וסוגרים, מכניסים לתוך המכשיר ובלחיצה משחררים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, אופים כחצי שעה 170 מעלות, מצננים ומפזרים אבקת סוכר..