ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
תבלינים: כמון כפית, מלח כפית, פלפל כפית
-
-
אופן ההכנה
-
1
קוצצים דק את הבצל ומטגנים אותו במעט שמן..
-
2
מגררים בפומפיה או מעבד מזון או ידנית קוצצים דק את הגזרים הקלופים. .
-
3
מוסיפים אותם לסיר ומטגנים עוד כצאת..
-
4
מוסיפים את העדשים מערבבים..
-
5
מטבלים בכפית מלח ופלפל וכפית כמון..
-
6
מוסיפים מים עד 3/4 מגובה הסיר. .
-
7
מביאים לרתיחה לאחר מכן מנקים כמה שניתן מהקצף..
-
8
מכסים את הסיר. מוסיפים מעט איטריות. מבשלים על אש נמוכה כ35 דקות או עד שהעדשים רכים. .
-
9
בתיאבון .
1
קוצצים דק את הבצל ומטגנים אותו במעט שמן..
2
מגררים בפומפיה או מעבד מזון או ידנית קוצצים דק את הגזרים הקלופים. .
3
מוסיפים אותם לסיר ומטגנים עוד כצאת..
4
מוסיפים את העדשים מערבבים..
5
מטבלים בכפית מלח ופלפל וכפית כמון..
6
מוסיפים מים עד 3/4 מגובה הסיר. .
7
מביאים לרתיחה לאחר מכן מנקים כמה שניתן מהקצף..
8
מכסים את הסיר. מוסיפים מעט איטריות. מבשלים על אש נמוכה כ35 דקות או עד שהעדשים רכים. .
9
בתיאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים