לןגן

מרק עדשים

מאת: Liran Magen, פורסם: 18/12/2017 | 06:19
מרק עדשים

תקציר המתכון: מרק שהוא תבשיל עדשים מחמם.💟

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל ומטגנים אותו במעט שמן.

  2. מגררים בפומפיה או מעבד מזון או ידנית קוצצים דק את הגזרים הקלופים.

  3. מוסיפים אותם לסיר ומטגנים עוד כצאת.

  4. מוסיפים את העדשים מערבבים.

  5. מטבלים בכפית מלח ופלפל וכפית כמון.

  6. מוסיפים מים עד 3/4 מגובה הסיר.

  7. מביאים לרתיחה לאחר מכן מנקים כמה שניתן מהקצף.

  8. מכסים את הסיר. מוסיפים מעט איטריות. מבשלים על אש נמוכה כ35 דקות או עד שהעדשים רכים.

  9. בתיאבון