1 ביצה L או XL או לטבעונים החליפו את הביצה ב-2 כפות פשתן טחון מעורבב ב-2 כפות מים או ב- 2-3 כפות קורנפלור מעורבבים במעט מים או בשמינית כוס טחינה גולמית.
חצי כפית גרדת לימון (אופציה אפשר לוותר).
חצי כוס שמן.
1 וחצי כוסות קמח מנופה.
שקית אבקת אפייה.
חצי כוס קוקוס.
לקישוט: שקדים.
אופן ההכנה
1
בקערה גדולה לשים את הסוכר, סוכר וניל, ביצה, (או תחליפי ביצה לטבעונים) גרדת לימון ותמצית וניל ולערבב בעזרת מטרפה ידנית כ-3 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
2
להוסיף את השמן בהדרגה תוך כדי ערבוב במטרפה הידנית לעוד 2 דקות נוספות.
3
להוסיף את הקמח, אבקת אפייה והקוקוס עד לקבלת בצק רך ונוח לעבודה.
4
יוצרים מהבצק עוגיות קטנות, נועצים שקד במרכז כל עוגייה.
5
מסדרים את העוגיות במרווחים בתבנית שרופדה בנייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות .
6
ממליצה מתכון קל, מהיר, טעים במיוחד לאוהבי הקוקוס.
7
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
בקערה גדולה לשים את הסוכר, סוכר וניל, ביצה, (או תחליפי ביצה לטבעונים) גרדת לימון ותמצית וניל ולערבב בעזרת מטרפה ידנית כ-3 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
2
להוסיף את השמן בהדרגה תוך כדי ערבוב במטרפה הידנית לעוד 2 דקות נוספות.
3
להוסיף את הקמח, אבקת אפייה והקוקוס עד לקבלת בצק רך ונוח לעבודה.
4
יוצרים מהבצק עוגיות קטנות, נועצים שקד במרכז כל עוגייה.
5
מסדרים את העוגיות במרווחים בתבנית שרופדה בנייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות .