ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להמיס את המרגרינה ,.
-
2
לערבב עם הקמח, א. אפיה,.
-
3
סוכר, מלח, שמן ומים פושרים, להוסיף כף של ינסון, לערבב הכל יחד עד לקבלת בצק גמיש..
-
4
להכניס למקרר לחצי שעה .
-
5
לאחר מיכן, ליצור נחש דק מהבצק, לחתוך לרצועות קטנות, ליצור עיגול וכך הלאה ..
-
6
לטבול בביצה ובשומשום ..
-
7
לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה..
-
8
לקרר ולשמור בכלי אטום .
-
9
לשמירת הפריכות של הכעכים..
-
10
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
להמיס את המרגרינה ,.
2
לערבב עם הקמח, א. אפיה,.
3
סוכר, מלח, שמן ומים פושרים, להוסיף כף של ינסון, לערבב הכל יחד עד לקבלת בצק גמיש..
4
להכניס למקרר לחצי שעה .
5
לאחר מיכן, ליצור נחש דק מהבצק, לחתוך לרצועות קטנות, ליצור עיגול וכך הלאה ..
6
לטבול בביצה ובשומשום ..
7
לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה..
8
לקרר ולשמור בכלי אטום .
9
לשמירת הפריכות של הכעכים..
10
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים