אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

3,117
צפיות

מפרום צמחוני של ז'קלין ברוטב עגבניות

המתכון של
מפרום צמחוני של ז'קלין ברוטב עגבניות

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 2 בצלים מגורדים
  • 2 עגבניות מגורדות 
  • 1 קישוא מגורד
  • 1 תפו"א מגורד
  • 1 ביצה
  • 2 פרוסות לחם רטובות סחוטות ומגורדות 
  • 1 כף שום כתוש
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף ראס אל חנות
  • 1 כף פפריקה מתוקה 
  • 1/2 כף אגוז מוסקט
  • 1/2 כף קינמון
  • 1/2 כף פלפל שחור 
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • מלח לפי הטעם
  • מצרכים ברוטב
  • 1 בצל קצוץ
  • 1/2 גמבה חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 כף שום כתוש
  • 1 כף דבש
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    המלית.


  • 2

    1) מערבבים את כל החומרים לעיסה .


  • 3

    2) חותכים תפו"א לפרוסות לאחר מכן חותכים לעורך כמו בתמונה וממלאים .


  • 4

    את כולם ואם נשאר קצת , עושים כדורים.


  • 5

    3) מצפים בקמח , טובלים בביצה ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה .


  • 6

    הכנת הרוטב לבישול.


  • 7

    1)מטגנים 1 בצל קצוץ עם הגמבה עד להזהבה ,.


  • 8

    מכניסים שני כפות רסק עגבניות מערבבים ומוסיפים את כל השאר מבשלים כ 5 דק⏲מניחים את המפרום בסיר ושופכים מים עד חצי הגובה, מבשלים עד שאפשר להכניס קסם.


  • 9

    ומגישים.


  • 10

          .


1

המלית.


2

1) מערבבים את כל החומרים לעיסה .


3

2) חותכים תפו"א לפרוסות לאחר מכן חותכים לעורך כמו בתמונה וממלאים .


4

את כולם ואם נשאר קצת , עושים כדורים.


5

3) מצפים בקמח , טובלים בביצה ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה .


6

הכנת הרוטב לבישול.


7

1)מטגנים 1 בצל קצוץ עם הגמבה עד להזהבה ,.


8

מכניסים שני כפות רסק עגבניות מערבבים ומוסיפים את כל השאר מבשלים כ 5 דק⏲מניחים את המפרום בסיר ושופכים מים עד חצי הגובה, מבשלים עד שאפשר להכניס קסם.


9

ומגישים.


10

      .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים