1)שמים בקערת המיקסר את הקמח , שמרים ,סוכר ומים ומערבלים ורק בסוף את המלח ועד לקבלת בצק רך ונעים למגע ומעט דביק.
23
2)מתפיחים את הבצק עד שמכפיל את הנפחו.
24
3)אופן ההכנת הרוטב .
25
מטגנים את הבצל עד להזהבה מכניסים את כל השאר המצרכים וגם את המים ומבשלים.
26
כ 5 דק⏲.
27
4)משטחים את הבצק ברשת של פיצה ושופכים את הרוטב בנדיבות מניחים את הפטריות ומפזרים גבינה ובשוליים שמים יותר גבינה ומגלגלים כך ש יהיה גבינה בקצה של הפיצה .
28
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 25 דק ונהנים .
29
🍕🍕🍕🍕.
1
מתכון מהמזנון הפרטי שלי🏠 2 פיצות🍕🍕🍕🍕🍕 משפחתיות עם פטריות שמפיניון .
1)שמים בקערת המיקסר את הקמח , שמרים ,סוכר ומים ומערבלים ורק בסוף את המלח ועד לקבלת בצק רך ונעים למגע ומעט דביק.
23
2)מתפיחים את הבצק עד שמכפיל את הנפחו.
24
3)אופן ההכנת הרוטב .
25
מטגנים את הבצל עד להזהבה מכניסים את כל השאר המצרכים וגם את המים ומבשלים.
26
כ 5 דק⏲.
27
4)משטחים את הבצק ברשת של פיצה ושופכים את הרוטב בנדיבות מניחים את הפטריות ומפזרים גבינה ובשוליים שמים יותר גבינה ומגלגלים כך ש יהיה גבינה בקצה של הפיצה .
28
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 25 דק ונהנים .