לןגן

פיצה עם פטריות שמפיניון🍄🍄

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 21/11/2017 | 04:02
פיצה עם פטריות שמפיניון🍄🍄

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת👌👌

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לפיזור

אופן הכנה

  1. מתכון מהמזנון הפרטי שלי🏠 2 פיצות🍕🍕🍕🍕🍕 משפחתיות עם פטריות שמפיניון                  

  2. חומרים הדרושים לבצק

  3. 500 גרם קמח

  4. 1כף שמרים יבשים

  5. 1/3 כוס שמן זית

  6. 2 כפות שטוחות של סוכר

  7. 1 כף שטוחה של מלח

  8. 1 וחצי כוס מים פושרים

  9. חומרים הדרושים לרוטב פיצה

  10. שמן זית לטיגון הבצל

  11. 4 בצלים קצוצים

  12. 10 שיני שום כתושות

  13. 2 קופסה של עגבניות מרוסקות של 260 גרם כל אחד

  14. 2 כפיות אורגנו

  15. 2 כפיות שטוחה פלפל שחור גרוס

  16. 2 חופן בזיליקום קצוץ

  17. 2 כפות דבש

  18. מלח לפי הטעם

  19. לפיזור :

  20. 6 פטריות טריות שמפיניון🍄🍄 חתוכים לפרוסות 500 גרם גבינה מגורדת

  21. לבצק👇👇

  22. 1)שמים בקערת המיקסר את הקמח , שמרים ,סוכר ומים ומערבלים ורק בסוף את המלח ועד לקבלת בצק רך ונעים למגע ומעט דביק

  23. 2)מתפיחים את הבצק עד שמכפיל את הנפחו

  24. 3)אופן ההכנת הרוטב

  25. מטגנים את הבצל עד להזהבה מכניסים את כל השאר המצרכים וגם את המים ומבשלים

  26. כ 5 דק⏲

  27. 4)משטחים את הבצק ברשת של פיצה ושופכים את הרוטב בנדיבות מניחים את הפטריות ומפזרים גבינה ובשוליים שמים יותר גבינה ומגלגלים כך ש יהיה גבינה בקצה של הפיצה

  28. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 25 דק ונהנים

  29. 🍕🍕🍕🍕