ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
סירות תפוחי אדמה "קומפיר" מעדן תורכי משגע! שוב בשינויים קלים מהראש🤗🤗 לצד סלט .
-
2
מתכון ל- 10 יח' .
-
3
לעטוף כל תפוח אדמה בנייר כסף ולאפות על חום 180 מעלות עד שהם נהיים רכים ניתן לבדוק ע"י מקל שיפוד. בערך 45 דק'. @סיון מלול@.
-
4
לפתוח כל אחד לרוכן את הפנים 1 ס"מ מהקליפה. להניח את הפנים בקערה למעוך לפירה להפוך את התפוחי אדמה ולהפריש את קליפתם ב- 50 גר' חמאה מומסת ולסובב שוב לצורת סירה. @סיון מלול@.
-
5
לפירה נוסיף כוס שמנת מתוקה או שמנת לבישול, 2 כפות ממרח שום ושמן זית, בצל קצוץ שטוגן להשחמה מלאה מבעוד מועד, כוס גרגרי תירס, כוס גבינה צהובה מגורדת, כוס גבינה בולגרית,3 כפות גבינה לבנה..
-
6
תיבול: כפית תבלין בזיליקום, מלח ופלפל גרוס לפי טעמכם לערבב הכל לאיחוד החומרים למלא ולאפות 180 מעלות עד להקרמה של התפוחי אדמה בערך 20 דק, בהצלחה😗😘😗.
1
סירות תפוחי אדמה "קומפיר" מעדן תורכי משגע! שוב בשינויים קלים מהראש🤗🤗 לצד סלט .
2
מתכון ל- 10 יח' .
3
לעטוף כל תפוח אדמה בנייר כסף ולאפות על חום 180 מעלות עד שהם נהיים רכים ניתן לבדוק ע"י מקל שיפוד. בערך 45 דק'. @סיון מלול@.
4
לפתוח כל אחד לרוכן את הפנים 1 ס"מ מהקליפה. להניח את הפנים בקערה למעוך לפירה להפוך את התפוחי אדמה ולהפריש את קליפתם ב- 50 גר' חמאה מומסת ולסובב שוב לצורת סירה. @סיון מלול@.
5
לפירה נוסיף כוס שמנת מתוקה או שמנת לבישול, 2 כפות ממרח שום ושמן זית, בצל קצוץ שטוגן להשחמה מלאה מבעוד מועד, כוס גרגרי תירס, כוס גבינה צהובה מגורדת, כוס גבינה בולגרית,3 כפות גבינה לבנה..
6
תיבול: כפית תבלין בזיליקום, מלח ופלפל גרוס לפי טעמכם לערבב הכל לאיחוד החומרים למלא ולאפות 180 מעלות עד להקרמה של התפוחי אדמה בערך 20 דק, בהצלחה😗😘😗.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים