אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

7,216
צפיות

מרק עדשים כתומות

המתכון של
מרק עדשים כתומות

מרק מפנק ובריא טעימי וקל הכנה

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 כוסות עדשים כתומות שהושרו לילה שלם במים נשטפו וסוננו
  • 3-4 שיני שום כתושות
  • 1 בצל חתוך קוביות
  • 1 גזר חתוך פרוסות
  • 1 גבעול כרפס קצוץ
  • 3 כפות שבבי בצל מטוגן
  • תבלינים
  • מלח לפי הטעם, מעט אבקת מרק ( אני השתמשתי באבקת מרק עם רכיבים טבעיים , (אבקת מרק עדשים של אסם. לא חייב אם אין ) , כורכום, מעט פיטרוזיליה יבשה, פלפל מקאלף, מעט כמון , מעט שמן, מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    לשים הכל בסיר לחץ( לזירוז) או סיר רגיל .


  • 2

    להוסיף מים רותחים ולבשל עד שמוכן והכל רך ומבושל היטב..


  • 3

    לטחון עם מוט בלנדר עד ליצירת מרקם חלק.


  • 4

    להגיש עם שקדי מרק/ קרקרים/ צנימים ולהתענג .


  • 5

    מי שרוצה מרק בצבע כתום יוסיף פפריקה.


1

לשים הכל בסיר לחץ( לזירוז) או סיר רגיל .


2

להוסיף מים רותחים ולבשל עד שמוכן והכל רך ומבושל היטב..


3

לטחון עם מוט בלנדר עד ליצירת מרקם חלק.


4

להגיש עם שקדי מרק/ קרקרים/ צנימים ולהתענג .


5

מי שרוצה מרק בצבע כתום יוסיף פפריקה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים