ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לבשל תפוחי אדמה במים +2 גזרים.
-
2
לקלף את התפוחי אדמה ולקלף גזרים .
-
3
למעוך תפוחי אדמה ולהוסיף 6 ביצים יש להקציף את העיסה כמו עוגה (חלש).
-
4
ניתן למעוך את התפוחי אדמה ללא הקצפה ,.
-
5
להוסיף גזר, פטרויזליה, תבלינים .
-
6
יש לשמן סיר גחנון 1/4 כוס שמן, ולבשל הפשטידה בגאז חצי שעה על נמוך.
-
7
לאחר מכן להכניס לתנור לעוד חצי שעה לאחר ההתקררות יש להפוך .
1
לבשל תפוחי אדמה במים +2 גזרים.
2
לקלף את התפוחי אדמה ולקלף גזרים .
3
למעוך תפוחי אדמה ולהוסיף 6 ביצים יש להקציף את העיסה כמו עוגה (חלש).
4
ניתן למעוך את התפוחי אדמה ללא הקצפה ,.
5
להוסיף גזר, פטרויזליה, תבלינים .
6
יש לשמן סיר גחנון 1/4 כוס שמן, ולבשל הפשטידה בגאז חצי שעה על נמוך.
7
לאחר מכן להכניס לתנור לעוד חצי שעה לאחר ההתקררות יש להפוך .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים