אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

2,096
צפיות

בומב

המתכון של
בומב

״בומב״ מיוחד, מרהיב! קינוח טעים קציפתי..קוצר מחמאות שוקולד, קצפת ותבנית סיליקון מתאימה ויאללה

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 200 שוקולד מריר (בערך)
  • 2 כפות שמן
  • לקצפת וניל
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנד פודינג וניל
  • 1/2 כוס חלב.
  • לקצפת שוקולד
  • 1 שמנת מתוקה
  • כ-4 כפות אינסטנד פודינג שוקולד
  • מעט חלב.
אופן ההכנה
  • 1

    להמיס השוקולד המריר עם 2 כפות שמן במיקרו ולבדוק כל 20-30 שניות לערבב ולהמיס שוב.. שלא ישרף!.


  • 2

    או מעל אמבט מים. (בה מארי) למרוח העיגולים בתבנית הסיליקון טוב טוב.. ולהכניס למקפיא עד להתייצבות..


  • 3

    בינתיים....


  • 4

    לקצפת השוקולד:.


  • 5

    להקציף שמנת מתוקה עם האינסטנד פודינג שוקולד ומעט חלב...עד להווצרות קצפת יציבה. להכניס למקרר..


  • 6

    לקצפת הוניל:.


  • 7

    להקציף 2 שמנת מתוקה עם האינסטנד פודינג וניל ומעט חלב ..עד להווצרות קצפת יציבה. להכניס למקרר..


  • 8

    להוציא תבנית הסיליקון ולזלף קצפת לבנה מאמצע הכדור בסיבובים כך שבאמצע ישאר ריק ( כמו בתצלום).


  • 9

    כעת בעדינות לזלף הקצפת החומה רק מעט כמין כדור קטן. כעת לכסות בקצפת לבנה. .


  • 10

    להכניס למקפיא ולאחר כשעה לצפות ולסגור עם שוקולד מומס. להכניס למקפיא עד להגשה. (אפשר למספר שבועות).


  • 11

    להוציא לצלחת הגשה לקשט ולהנות!.


  • 12

    .


1

להמיס השוקולד המריר עם 2 כפות שמן במיקרו ולבדוק כל 20-30 שניות לערבב ולהמיס שוב.. שלא ישרף!.


2

או מעל אמבט מים. (בה מארי) למרוח העיגולים בתבנית הסיליקון טוב טוב.. ולהכניס למקפיא עד להתייצבות..


3

בינתיים....


4

לקצפת השוקולד:.


5

להקציף שמנת מתוקה עם האינסטנד פודינג שוקולד ומעט חלב...עד להווצרות קצפת יציבה. להכניס למקרר..


6

לקצפת הוניל:.


7

להקציף 2 שמנת מתוקה עם האינסטנד פודינג וניל ומעט חלב ..עד להווצרות קצפת יציבה. להכניס למקרר..


8

להוציא תבנית הסיליקון ולזלף קצפת לבנה מאמצע הכדור בסיבובים כך שבאמצע ישאר ריק ( כמו בתצלום).


9

כעת בעדינות לזלף הקצפת החומה רק מעט כמין כדור קטן. כעת לכסות בקצפת לבנה. .


10

להכניס למקפיא ולאחר כשעה לצפות ולסגור עם שוקולד מומס. להכניס למקפיא עד להגשה. (אפשר למספר שבועות).


11

להוציא לצלחת הגשה לקשט ולהנות!.


12

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים