לןגן

בומב

מאת: נורית גיספן, פורסם: 23/10/2017 | 11:47
בומב

תקציר המתכון: ״בומב״ מיוחד, מרהיב! קינוח טעים קציפתי..קוצר מחמאות שוקולד, קצפת ותבנית סיליקון מתאימה ויאללה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקצפת וניל

לקצפת שוקולד

אופן הכנה

  1. להמיס השוקולד המריר עם 2 כפות שמן במיקרו ולבדוק כל 20-30 שניות לערבב ולהמיס שוב.. שלא ישרף!

  2. או מעל אמבט מים. (בה מארי) למרוח העיגולים בתבנית הסיליקון טוב טוב.. ולהכניס למקפיא עד להתייצבות.

  3. בינתיים...

  4. לקצפת השוקולד:

  5. להקציף שמנת מתוקה עם האינסטנד פודינג שוקולד ומעט חלב...עד להווצרות קצפת יציבה. להכניס למקרר.

  6. לקצפת הוניל:

  7. להקציף 2 שמנת מתוקה עם האינסטנד פודינג וניל ומעט חלב ..עד להווצרות קצפת יציבה. להכניס למקרר.

  8. להוציא תבנית הסיליקון ולזלף קצפת לבנה מאמצע הכדור בסיבובים כך שבאמצע ישאר ריק ( כמו בתצלום)

  9. כעת בעדינות לזלף הקצפת החומה רק מעט כמין כדור קטן. כעת לכסות בקצפת לבנה.

  10. להכניס למקפיא ולאחר כשעה לצפות ולסגור עם שוקולד מומס. להכניס למקפיא עד להגשה. (אפשר למספר שבועות)

  11. להוציא לצלחת הגשה לקשט ולהנות!