ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
כרובית בתנור קריספית מבחוץ רכה מבפנים והכי .
-
2
חשוב ללא תולעים וחרקים /סיון מלול😘😘😘.
-
3
להכין 3 קערות כאשר הכרובית יכולה להיכנס בקלות. קערה 1- עם שקית 1 של פירורי לחם זהב ו3 כפות שומשום.
-
4
קערה 2 -כוס קמח .
-
5
קערה 3 -עם 3 ביצים טרופות 4 כפות מיונז, 1 שן שום כתושה, רבע כוס שמן זית, מלח, פלפל גרוס, כף אבקת מרק עוף וכמון לטרוף הכל יחד לבלילה חלקה..
-
6
כעת ניקח את הפרח כרובית שלמה ונבשל אותה במים עד לגובה רותחים עם 2 כפות מלח גס כחצי שעה. לסנן ולצנן! כעת נתבול בקמח, לאחר מכן בקערת הביצים ובסוף בקערה של פירורי לחם..
-
7
נרסס בספריי שמן את כל הכרובית המוכנה עם הפירורים וכו'... ונאפה על חום 180 מעלות להזהבה יפה טורבו..
1
כרובית בתנור קריספית מבחוץ רכה מבפנים והכי .
2
חשוב ללא תולעים וחרקים /סיון מלול😘😘😘.
3
להכין 3 קערות כאשר הכרובית יכולה להיכנס בקלות. קערה 1- עם שקית 1 של פירורי לחם זהב ו3 כפות שומשום.
4
קערה 2 -כוס קמח .
5
קערה 3 -עם 3 ביצים טרופות 4 כפות מיונז, 1 שן שום כתושה, רבע כוס שמן זית, מלח, פלפל גרוס, כף אבקת מרק עוף וכמון לטרוף הכל יחד לבלילה חלקה..
6
כעת ניקח את הפרח כרובית שלמה ונבשל אותה במים עד לגובה רותחים עם 2 כפות מלח גס כחצי שעה. לסנן ולצנן! כעת נתבול בקמח, לאחר מכן בקערת הביצים ובסוף בקערה של פירורי לחם..
7
נרסס בספריי שמן את כל הכרובית המוכנה עם הפירורים וכו'... ונאפה על חום 180 מעלות להזהבה יפה טורבו..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים