לןגן

34

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 22/10/2017 | 03:30
34

תקציר המתכון: פרח כרובית שלמה אפוייה כריספית

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כרובית בתנור קריספית מבחוץ רכה מבפנים והכי

  2. חשוב ללא תולעים וחרקים /סיון מלול😘😘😘

  3. להכין 3 קערות כאשר הכרובית יכולה להיכנס בקלות. קערה 1- עם שקית 1 של פירורי לחם זהב ו3 כפות שומשום

  4. קערה 2 -כוס קמח

  5. קערה 3 -עם 3 ביצים טרופות 4 כפות מיונז, 1 שן שום כתושה, רבע כוס שמן זית, מלח, פלפל גרוס, כף אבקת מרק עוף וכמון לטרוף הכל יחד לבלילה חלקה.

  6. כעת ניקח את הפרח כרובית שלמה ונבשל אותה במים עד לגובה רותחים עם 2 כפות מלח גס כחצי שעה. לסנן ולצנן! כעת נתבול בקמח, לאחר מכן בקערת הביצים ובסוף בקערה של פירורי לחם.

  7. נרסס בספריי שמן את כל הכרובית המוכנה עם הפירורים וכו'... ונאפה על חום 180 מעלות להזהבה יפה טורבו.