אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,437
צפיות

לחם בית בניחוח איטלקי

המתכון של
לחם בית בניחוח איטלקי

טעיםםםםםםם

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לחם בניחוח איטלקי
  • חצי ק"ג קמח
  • 1.5 כפות שמרים
  • כף וחצי מלח
  • (תערובת מלח ים איטלקי)
  • חופן זיתי קלמטה פרוסים
  • 4 עגבניות מיובשות קצוצות
  • 2 כפות שמן זית
  • בערך 1.5 כוסות מים עד קבלת בצק רך ומעט דביק
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש היטב את כל החמרים פרט למלח.


  • 2

    להוסיף את המלח .


  • 3

    להתפיח עד הכפלת הנפח .


  • 4

    להוציא אויר ולהתפיח בשנית.


  • 5

    להוציא אויר וליצור צורה .


  • 6

    (אני השתמשתי בתבנית חד-פעמים אינגליש קייק).


  • 7

    להכניס לתבנית עם נייר אפיה / תבנית משומנת .


  • 8

    לעבוד בידיים משומנות .


  • 9

    לא להוסיף קמח !!!.


  • 10

    לחרוץ בסכין חדה פסים ולפזר מעט קמח .


  • 11

    לאפות בתנור מחומם מראש 250 מעלות כרבע שעה ולהנמיך ל-200 מעלות  לעוד חצי שעה.


  • 12

    את האפיה יש לבצע עם אמבט מים.


  • 13

    כלומר, תבנית עם מים בתחתית התנור .


  • 14

    זה מה שגורם ללחם לקבל מעטה נוקשה ולא הופך ללחמניה.


  • 15

    להוציא על רשת ולקרר.


  • 16

    הנאה מובטחת 💛.


1

ללוש היטב את כל החמרים פרט למלח.


2

להוסיף את המלח .


3

להתפיח עד הכפלת הנפח .


4

להוציא אויר ולהתפיח בשנית.


5

להוציא אויר וליצור צורה .


6

(אני השתמשתי בתבנית חד-פעמים אינגליש קייק).


7

להכניס לתבנית עם נייר אפיה / תבנית משומנת .


8

לעבוד בידיים משומנות .


9

לא להוסיף קמח !!!.


10

לחרוץ בסכין חדה פסים ולפזר מעט קמח .


11

לאפות בתנור מחומם מראש 250 מעלות כרבע שעה ולהנמיך ל-200 מעלות  לעוד חצי שעה.


12

את האפיה יש לבצע עם אמבט מים.


13

כלומר, תבנית עם מים בתחתית התנור .


14

זה מה שגורם ללחם לקבל מעטה נוקשה ולא הופך ללחמניה.


15

להוציא על רשת ולקרר.


16

הנאה מובטחת 💛.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים