ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לחם בניחוח איטלקי
-
-
-
-
-
-
-
-
בערך 1.5 כוסות מים עד קבלת בצק רך ומעט דביק
אופן ההכנה
-
1
ללוש היטב את כל החמרים פרט למלח.
-
2
להוסיף את המלח .
-
3
להתפיח עד הכפלת הנפח .
-
4
להוציא אויר ולהתפיח בשנית.
-
5
להוציא אויר וליצור צורה .
-
6
(אני השתמשתי בתבנית חד-פעמים אינגליש קייק).
-
7
להכניס לתבנית עם נייר אפיה / תבנית משומנת .
-
8
לעבוד בידיים משומנות .
-
9
לא להוסיף קמח !!!.
-
10
לחרוץ בסכין חדה פסים ולפזר מעט קמח .
-
11
לאפות בתנור מחומם מראש 250 מעלות כרבע שעה ולהנמיך ל-200 מעלות לעוד חצי שעה.
-
12
את האפיה יש לבצע עם אמבט מים.
-
13
כלומר, תבנית עם מים בתחתית התנור .
-
14
זה מה שגורם ללחם לקבל מעטה נוקשה ולא הופך ללחמניה.
-
15
להוציא על רשת ולקרר.
-
16
הנאה מובטחת 💛.
1
ללוש היטב את כל החמרים פרט למלח.
2
להוסיף את המלח .
3
להתפיח עד הכפלת הנפח .
4
להוציא אויר ולהתפיח בשנית.
5
להוציא אויר וליצור צורה .
6
(אני השתמשתי בתבנית חד-פעמים אינגליש קייק).
7
להכניס לתבנית עם נייר אפיה / תבנית משומנת .
8
לעבוד בידיים משומנות .
9
לא להוסיף קמח !!!.
10
לחרוץ בסכין חדה פסים ולפזר מעט קמח .
11
לאפות בתנור מחומם מראש 250 מעלות כרבע שעה ולהנמיך ל-200 מעלות לעוד חצי שעה.
12
את האפיה יש לבצע עם אמבט מים.
13
כלומר, תבנית עם מים בתחתית התנור .
14
זה מה שגורם ללחם לקבל מעטה נוקשה ולא הופך ללחמניה.
15
להוציא על רשת ולקרר.
16
הנאה מובטחת 💛.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים