לןגן

לחם בית בניחוח איטלקי

מאת: תילי טובה, פורסם: 13/10/2017 | 06:29
לחם בית בניחוח איטלקי

תקציר המתכון: טעיםםםםםםם

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לחם בניחוח איטלקי

אופן הכנה

  1. ללוש היטב את כל החמרים פרט למלח

  2. להוסיף את המלח

  3. להתפיח עד הכפלת הנפח

  4. להוציא אויר ולהתפיח בשנית

  5. להוציא אויר וליצור צורה

  6. (אני השתמשתי בתבנית חד-פעמים אינגליש קייק)

  7. להכניס לתבנית עם נייר אפיה / תבנית משומנת

  8. לעבוד בידיים משומנות

  9. לא להוסיף קמח !!!

  10. לחרוץ בסכין חדה פסים ולפזר מעט קמח

  11. לאפות בתנור מחומם מראש 250 מעלות כרבע שעה ולהנמיך ל-200 מעלות  לעוד חצי שעה

  12. את האפיה יש לבצע עם אמבט מים

  13. כלומר, תבנית עם מים בתחתית התנור

  14. זה מה שגורם ללחם לקבל מעטה נוקשה ולא הופך ללחמניה

  15. להוציא על רשת ולקרר

  16. הנאה מובטחת 💛