תקציר המתכון: טעיםםםםםםם
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ללוש היטב את כל החמרים פרט למלח
להוסיף את המלח
להתפיח עד הכפלת הנפח
להוציא אויר ולהתפיח בשנית
להוציא אויר וליצור צורה
(אני השתמשתי בתבנית חד-פעמים אינגליש קייק)
להכניס לתבנית עם נייר אפיה / תבנית משומנת
לעבוד בידיים משומנות
לא להוסיף קמח !!!
לחרוץ בסכין חדה פסים ולפזר מעט קמח
לאפות בתנור מחומם מראש 250 מעלות כרבע שעה ולהנמיך ל-200 מעלות לעוד חצי שעה
את האפיה יש לבצע עם אמבט מים
כלומר, תבנית עם מים בתחתית התנור
זה מה שגורם ללחם לקבל מעטה נוקשה ולא הופך ללחמניה
להוציא על רשת ולקרר
הנאה מובטחת 💛