אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

2,650
צפיות

לוביה טוניסאי פרווה של אמי ז"ל

המתכון של
לוביה טוניסאי פרווה של אמי ז"ל

כל מילה מיותרת

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 250 גרם שעועית לבנה אחרי השרייה כל הלילה במים
  • 5 עגבניות חותכות לקוביות בינוניות
  • 4 בצלים חותכים לפלחים
  • 1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
  • 1 כף כמון
  • 1 כף מרק עוף פרווה
  • חצי כפית של סודה לשתייה
  • 1 כפות פלפל חריף גרוס
  • 3 כוסות מים ותמיד אפשר להוסיף
אופן ההכנה
  • 1

    1) מטגנים את הבצל ל5 דק⏱.


  • 2

    2) מוסיפים את העגבניות ואת כל השאר חוץ מהסודה לשתייה.


  • 3

    3)אחרי 3 שעות של בישול להוסיף את הסודה ולהמשיך לבשל עוד 4 שעות אפשר על הפלטה אבל מומלץ על הגז על אש נמוכה.


1

1) מטגנים את הבצל ל5 דק⏱.


2

2) מוסיפים את העגבניות ואת כל השאר חוץ מהסודה לשתייה.


3

3)אחרי 3 שעות של בישול להוסיף את הסודה ולהמשיך לבשל עוד 4 שעות אפשר על הפלטה אבל מומלץ על הגז על אש נמוכה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים