לןגן

לוביה טוניסאי פרווה של אמי ז"ל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/10/2017 | 00:16
לוביה טוניסאי פרווה של אמי ז"ל

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל ל5 דק⏱

  2. 2) מוסיפים את העגבניות ואת כל השאר חוץ מהסודה לשתייה

  3. 3)אחרי 3 שעות של בישול להוסיף את הסודה ולהמשיך לבשל עוד 4 שעות אפשר על הפלטה אבל מומלץ על הגז על אש נמוכה