שלב ראשון להרתיח בסיר מים את העדשים כ 15 דקות,לסנן ולשטוף (או להשרות במים קרים חצי שעה ).
2
לטגן בצל עד שיהיה שקוף,לתוך הבצל להוסיף כפית כורכום ולערבב,להוסיף עגבניות,פלפל שחור, חצי כפית כמון,כף פפריקה מתוקה ואת הסלרי,מלח,כף מרק עוף,להוסיף את העדשים ולכסות במים רותחים כליטר וחצי.
3
בישול כשעה ומוכן לזלילה.
4
**ניתן להוסיף למרק גזר או תפו"א **.
1
שלב ראשון להרתיח בסיר מים את העדשים כ 15 דקות,לסנן ולשטוף (או להשרות במים קרים חצי שעה ).
2
לטגן בצל עד שיהיה שקוף,לתוך הבצל להוסיף כפית כורכום ולערבב,להוסיף עגבניות,פלפל שחור, חצי כפית כמון,כף פפריקה מתוקה ואת הסלרי,מלח,כף מרק עוף,להוסיף את העדשים ולכסות במים רותחים כליטר וחצי.