לןגן

מרק עדשים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 09/10/2017 | 05:55
מרק עדשים

תקציר המתכון: מזכיר לי את אמא 😢

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שלב ראשון להרתיח בסיר מים את העדשים כ 15 דקות,לסנן ולשטוף (או להשרות במים קרים חצי שעה )

  2. לטגן בצל עד שיהיה שקוף,לתוך הבצל להוסיף כפית כורכום ולערבב,להוסיף עגבניות,פלפל שחור, חצי כפית כמון,כף פפריקה מתוקה ואת הסלרי,מלח,כף מרק עוף,להוסיף את העדשים ולכסות במים רותחים כליטר וחצי

  3. בישול כשעה ומוכן לזלילה

  4. **ניתן להוסיף למרק גזר או תפו"א **