1 חב' אינסטנט פודינג וניל (אשר להחליף בטעם שוקו או ריבת חלב)
אופן ההכנה
1
אופן ההכנה.
2
מכינים את הבצק ומרדדים:.
3
במעבד מזון מעבדים קוביות חמאה, קמח ואבקת אפייה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומיץ תפוזים ומעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד. .
4
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים. מרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח, למלבן בעובי קצת פחות מ-1/2 ס"מ (בגודל 20X40 ס”מ, פחות או יותר). אפשר לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולשמור במקרר יום-יומיים אם רוצים..
5
מכינים קצף וניל: .
6
במיקסר מתחילים להקציף חלבונים במהירות בינונית, עד לקבלת קצף רך ומלא בועות (בערך חצי דקה). מוסיפים בהדרגה סוכר (כף בכל 10 שניות). מגבירים את מהירות המיקסר למקסימום ומקציפים עוד 3 דקות, עד שהקצף חלק, יציב ומבריק (ללא גרגירי סוכר...). מוסיפים אינסטנט פודינג ומקציפים לאט, לאיחוד..
7
מורחים את הקצף בשכבה אחידה לא עבה מיוחד מגלגלים לרולדה וחותכים לעיגולים ומסדרים אותם יפה על התבנית.
1
אופן ההכנה.
2
מכינים את הבצק ומרדדים:.
3
במעבד מזון מעבדים קוביות חמאה, קמח ואבקת אפייה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומיץ תפוזים ומעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד. .
4
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים. מרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח, למלבן בעובי קצת פחות מ-1/2 ס"מ (בגודל 20X40 ס”מ, פחות או יותר). אפשר לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולשמור במקרר יום-יומיים אם רוצים..
5
מכינים קצף וניל: .
6
במיקסר מתחילים להקציף חלבונים במהירות בינונית, עד לקבלת קצף רך ומלא בועות (בערך חצי דקה). מוסיפים בהדרגה סוכר (כף בכל 10 שניות). מגבירים את מהירות המיקסר למקסימום ומקציפים עוד 3 דקות, עד שהקצף חלק, יציב ומבריק (ללא גרגירי סוכר...). מוסיפים אינסטנט פודינג ומקציפים לאט, לאיחוד..
7
מורחים את הקצף בשכבה אחידה לא עבה מיוחד מגלגלים לרולדה וחותכים לעיגולים ומסדרים אותם יפה על התבנית.