ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מצרכים למתכון (25 מנות/יחידות, 22 גרם למנה\יחידה)
-
-
-
-
-
-
-
שוקולד חלב - אריזת נייר (100 גרם), מומס.
-
שקדים מולבנים פרוסים - 50 גרם
אופן ההכנה
-
1
אופן הכנת המתכון.
-
2
1. מעבדים את החמאה עם הקמח עד ליצירת בצק פירורי..
-
3
2. מוסיפים את השקדים הטחונים, החלב והביצה, ולשים לבצק רך מאוד (במיקסר או ידני)..
-
4
3. יוצרים עיגולים, מניחים בתבנית אפייה ואופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 7 דקות בלבד..
-
5
4. מצפים את העוגיות בשוקולד חלב ובשקדים פרוסים..
1
אופן הכנת המתכון.
2
1. מעבדים את החמאה עם הקמח עד ליצירת בצק פירורי..
3
2. מוסיפים את השקדים הטחונים, החלב והביצה, ולשים לבצק רך מאוד (במיקסר או ידני)..
4
3. יוצרים עיגולים, מניחים בתבנית אפייה ואופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 7 דקות בלבד..
5
4. מצפים את העוגיות בשוקולד חלב ובשקדים פרוסים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים