לןגן

עוגיות חמאה בציפוי שוקולד חלב ושקדים/הילה סמוכה רשתי

מאת: מירי עמיאל, פורסם: 27/09/2017 | 00:30
עוגיות חמאה בציפוי שוקולד חלב ושקדים/הילה סמוכה רשתי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנת המתכון

  2. 1. מעבדים את החמאה עם הקמח עד ליצירת בצק פירורי.

  3. 2. מוסיפים את השקדים הטחונים, החלב והביצה, ולשים לבצק רך מאוד (במיקסר או ידני).

  4. 3. יוצרים עיגולים, מניחים בתבנית אפייה ואופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 7 דקות בלבד.

  5. 4. מצפים את העוגיות בשוקולד חלב ובשקדים פרוסים.