ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
לסנן קופסאת שימורים גדולה של אננס חתוך .
-
3
ו- 3 תפוחים מגורדים לסנן את הכל במסננת לייבוש מוחלט.
-
4
להקציף שמנת ריץ' 250 מ''ל ו-3 כפות סוכר לקצפת יציבה.
-
5
בקיפולים נוסיף את את האננס והתפוחים לקצפת ונסדר בצלוחיות .
-
6
נפזר למעלה אגוזי מלך שבורים מלמעלה .
1
.
2
לסנן קופסאת שימורים גדולה של אננס חתוך .
3
ו- 3 תפוחים מגורדים לסנן את הכל במסננת לייבוש מוחלט.
4
להקציף שמנת ריץ' 250 מ''ל ו-3 כפות סוכר לקצפת יציבה.
5
בקיפולים נוסיף את את האננס והתפוחים לקצפת ונסדר בצלוחיות .
6
נפזר למעלה אגוזי מלך שבורים מלמעלה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים