לןגן

סלט וולדרוף

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 24/09/2017 | 05:14
סלט וולדרוף

תקציר המתכון: סלט וולדרוף סיון מלול

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסנן קופסאת שימורים גדולה של אננס חתוך

  2. ו- 3 תפוחים מגורדים לסנן את הכל במסננת לייבוש מוחלט

  3. להקציף שמנת ריץ' 250 מ''ל ו-3 כפות סוכר לקצפת יציבה

  4. בקיפולים נוסיף את את האננס והתפוחים לקצפת ונסדר בצלוחיות

  5. נפזר למעלה אגוזי מלך שבורים מלמעלה