ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
את הפרסה לשטוף היטב לחתוך לטבעות לשים בקערה עם מים ומלח ל10 דקות לסנן .
-
2
לשים בסיר עם מים ולבשל עד שמתרכך לסנן היטב.
-
3
ולסחוט עם הידיים את יתר הנוזלים.
-
4
לקלוף ולחתוך את תפוחי האדמה לרבעים לשים בסיר עם מים ולבשל עד שמתרכך.
-
5
למעוך את תפוחי האדמה.
-
6
להוסיף את הפרסה למעוך יחד .
-
7
להוסיף את הכוסברה הביצים פרורי לחם מלח פלפל שחור.
-
8
לערבב היטב.
-
9
לחמם שמן במחבת ליצור קציצות ולטגן.
1
את הפרסה לשטוף היטב לחתוך לטבעות לשים בקערה עם מים ומלח ל10 דקות לסנן .
2
לשים בסיר עם מים ולבשל עד שמתרכך לסנן היטב.
3
ולסחוט עם הידיים את יתר הנוזלים.
4
לקלוף ולחתוך את תפוחי האדמה לרבעים לשים בסיר עם מים ולבשל עד שמתרכך.
5
למעוך את תפוחי האדמה.
6
להוסיף את הפרסה למעוך יחד .
7
להוסיף את הכוסברה הביצים פרורי לחם מלח פלפל שחור.
8
לערבב היטב.
9
לחמם שמן במחבת ליצור קציצות ולטגן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים