לןגן

קציצות פרסה

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 24/09/2017 | 02:47
קציצות פרסה

תקציר המתכון: קציצות טעימות במיוחד לצמחוניים

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הפרסה לשטוף היטב לחתוך לטבעות לשים בקערה עם מים ומלח ל10 דקות לסנן

  2. לשים בסיר עם מים ולבשל עד שמתרכך לסנן היטב

  3. ולסחוט עם הידיים את יתר הנוזלים

  4. לקלוף ולחתוך את תפוחי האדמה לרבעים לשים בסיר עם מים ולבשל עד שמתרכך

  5. למעוך את תפוחי האדמה

  6. להוסיף את הפרסה למעוך יחד

  7. להוסיף את הכוסברה הביצים פרורי לחם מלח פלפל שחור

  8. לערבב היטב

  9. לחמם שמן במחבת ליצור קציצות ולטגן