ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מקלפים את הגזר ומבשלים אותו עד שמתרכך (אך לא רך מידי).
-
2
פורסים את הגזרים לעיגולים קטנים ושמים בקערה..
-
3
בקערה נפרדת מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים ומניחים לטעמים להתמזג..
-
4
מוזגים מעל הגזרים, ומערבבים היטב.
-
5
בתאבון.
1
מקלפים את הגזר ומבשלים אותו עד שמתרכך (אך לא רך מידי).
2
פורסים את הגזרים לעיגולים קטנים ושמים בקערה..
3
בקערה נפרדת מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים ומניחים לטעמים להתמזג..
4
מוזגים מעל הגזרים, ומערבבים היטב.
5
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים