ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בצל גדול.
-
2
נתחי עוף.
-
3
לטגן עם מעט שמן בצל עד להשחמה.
-
4
להוסיף כפית כורכום ולערבב.
-
5
לטגן את העוף מישני צדדיו.
-
6
להוסיף אפונה.
-
7
לתבל בפלפל שחור גרוס ןפלפל לבן.
-
8
לסדר מלמעלה את פרוסות השומר ואת הלימון.
-
9
בכוס מים חמים כף מרק עוף ועוד חצי כוס מים,להוסיף לרוטב.
-
10
לבזוק חופן כוסברה,לכסות סיר ולבשל על אש נמוכה,לצקת מהרוטב עם כףולהרטיב את השומר במהלך הבישול .
-
11
בערך שעה וחצי מוכן בתאבון אילנית בניזרי.
1
בצל גדול.
2
נתחי עוף.
3
לטגן עם מעט שמן בצל עד להשחמה.
4
להוסיף כפית כורכום ולערבב.
5
לטגן את העוף מישני צדדיו.
6
להוסיף אפונה.
7
לתבל בפלפל שחור גרוס ןפלפל לבן.
8
לסדר מלמעלה את פרוסות השומר ואת הלימון.
9
בכוס מים חמים כף מרק עוף ועוד חצי כוס מים,להוסיף לרוטב.
10
לבזוק חופן כוסברה,לכסות סיר ולבשל על אש נמוכה,לצקת מהרוטב עם כףולהרטיב את השומר במהלך הבישול .
11
בערך שעה וחצי מוכן בתאבון אילנית בניזרי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים