אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

4,094
צפיות

דג סלמון בפלפלים

המתכון של
דג סלמון בפלפלים

דג סלמון בטעם מיוחד

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • דג סלמון גדול
  • 1 פלפל אדום מתוק
  • כ-4 שיני שום כתוש
  • מעט שמן זית
  • כפית פפריקה מתוקה מרוקאית
  • מעט מלח ופלפל שחור
  • צרור כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים מעט שמן זית במחבת ומוסיפים את הפלפל האדום והשום, מטגנים כ-2 דקות, מוסיפים תבלינים ומרככים כ-3 דקות נוספות, מוציאים מהמחבת..


  • 2

    שוטפים את הדג ומניחים בתבנית המיועדת לאפייה, מפזרים את הירקות המטוגנים מעל הדג, כולל השמן..


  • 3

    מפזרים את הכוסברה מלמעלה, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-15-20 דקות..


  • 4

    מומלץ לפזר עוד מעט כוסברה טרייה לפני ההגשה..


1

מחממים מעט שמן זית במחבת ומוסיפים את הפלפל האדום והשום, מטגנים כ-2 דקות, מוסיפים תבלינים ומרככים כ-3 דקות נוספות, מוציאים מהמחבת..


2

שוטפים את הדג ומניחים בתבנית המיועדת לאפייה, מפזרים את הירקות המטוגנים מעל הדג, כולל השמן..


3

מפזרים את הכוסברה מלמעלה, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-15-20 דקות..


4

מומלץ לפזר עוד מעט כוסברה טרייה לפני ההגשה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים