תקציר המתכון: דג סלמון בטעם מיוחד
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים מעט שמן זית במחבת ומוסיפים את הפלפל האדום והשום, מטגנים כ-2 דקות, מוסיפים תבלינים ומרככים כ-3 דקות נוספות, מוציאים מהמחבת.
שוטפים את הדג ומניחים בתבנית המיועדת לאפייה, מפזרים את הירקות המטוגנים מעל הדג, כולל השמן.
מפזרים את הכוסברה מלמעלה, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-15-20 דקות.
מומלץ לפזר עוד מעט כוסברה טרייה לפני ההגשה.