לןגן

דג סלמון בפלפלים

מאת: לילך טייב, פורסם: 11/09/2017 | 13:43
דג סלמון בפלפלים

תקציר המתכון: דג סלמון בטעם מיוחד

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים מעט שמן זית במחבת ומוסיפים את הפלפל האדום והשום, מטגנים כ-2 דקות, מוסיפים תבלינים ומרככים כ-3 דקות נוספות, מוציאים מהמחבת.

  2. שוטפים את הדג ומניחים בתבנית המיועדת לאפייה, מפזרים את הירקות המטוגנים מעל הדג, כולל השמן.

  3. מפזרים את הכוסברה מלמעלה, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-15-20 דקות.

  4. מומלץ לפזר עוד מעט כוסברה טרייה לפני ההגשה.