ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
ראשית יש לנקות טוב טוב את הסלמון מקשקשים..
-
2
לסחוט לימון שלם עליו.
-
3
ולתת לו מנוחה של שעה במקרר..
-
4
להכנת הבלילה .
-
5
שליש כוס צ׳ילי מתוק.
-
6
שום כתוש.
-
7
8 גבעולי טימין .
-
8
פלפל שחור ארבע העונות גרוס .
-
9
מלח ים .
-
10
שמן .
-
11
לקלוף את הבטטות ולחתוך אותן..
-
12
להניח בקערה עם מחצית מהבלילה לערבב טוב טוב.
-
13
ולהכניס לאפיית גריל לתנור על 200 מעלות ל 25 דקות ..
-
14
לאחר מיכן להוציא את הסלמון מהמקרר , לשטוף אותו מהלימון להניח על התבנית עם הבטטה , לעסות אותו עם מחצית הבלילה שנותרה , לכסות את התבנית בנייר כסף ולהכניס לתנור לחצי שעה ..
-
15
לאחר מיכן להסיר את הנייר כסף , לתת לסלומון להיכרך עוד כעשר דקות, לא יותר.
-
16
שלא יתייבש..
-
17
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
ראשית יש לנקות טוב טוב את הסלמון מקשקשים..
2
לסחוט לימון שלם עליו.
3
ולתת לו מנוחה של שעה במקרר..
4
להכנת הבלילה .
5
שליש כוס צ׳ילי מתוק.
6
שום כתוש.
7
8 גבעולי טימין .
8
פלפל שחור ארבע העונות גרוס .
9
מלח ים .
10
שמן .
11
לקלוף את הבטטות ולחתוך אותן..
12
להניח בקערה עם מחצית מהבלילה לערבב טוב טוב.
13
ולהכניס לאפיית גריל לתנור על 200 מעלות ל 25 דקות ..
14
לאחר מיכן להוציא את הסלמון מהמקרר , לשטוף אותו מהלימון להניח על התבנית עם הבטטה , לעסות אותו עם מחצית הבלילה שנותרה , לכסות את התבנית בנייר כסף ולהכניס לתנור לחצי שעה ..
15
לאחר מיכן להסיר את הנייר כסף , לתת לסלומון להיכרך עוד כעשר דקות, לא יותר.
16
שלא יתייבש..
17
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים