הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהרתיח את הבשר להוציא את הקצף שנוצר. לאחר שעה לסנן את המים נשתמש בהם בהמשך....
בינתיים נטגן רצועות בצל עד הזהבה נוסיף את הפטריות והתבלינים ונטגן יחד. בסיר אחר נטגן את הבשר עד השחמה לאחר מכן שמים מים (המים שהרתחנו את הבשר לסנן ולהשתמש בהם) עד לכיסוי מבשלים שעה אחרי הרתחה מוסיפים כף רסק עגבניות ואת הפטריות והבצל שטיגנו, מבשלים על אש נמוכה לעוד דעה וחצי (סה״כ שלוש שעות מינימום) עד לצימצום הרוטב..