לןגן

צלי כתף בקר ופטריות

מאת: אילנית תג, פורסם: 08/09/2017 | 11:37
צלי כתף בקר ופטריות

תקציר המתכון: נמס בפה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את הבשר להוציא את הקצף שנוצר. לאחר שעה לסנן את המים נשתמש בהם בהמשך...

  2. בינתיים נטגן רצועות בצל עד הזהבה נוסיף את הפטריות והתבלינים ונטגן יחד. בסיר אחר נטגן את הבשר עד השחמה לאחר מכן שמים מים (המים שהרתחנו את הבשר לסנן ולהשתמש בהם) עד לכיסוי מבשלים שעה אחרי הרתחה מוסיפים כף רסק עגבניות ואת הפטריות והבצל שטיגנו, מבשלים על אש נמוכה לעוד דעה וחצי (סה״כ שלוש שעות מינימום) עד לצימצום הרוטב.