אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,026
צפיות

עוגיות גינגר דבש ושוקלוד

המתכון של
עוגיות גינגר דבש ושוקלוד

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • המצרכים ל 20 עוגיות בינוניות
  • 1/2 כוס סוכר
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
  • 2 כוסות קמח מלא
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 1/4 כוס דבש
  • 2 כפות ג'ינגר טרי מגורד דק
  • 1 ביצה טרופה
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל 180- מעלות - מרפדים תבנית בנייר אפייה.


  • 2

    מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.


  • 3

    בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים (חמאה, ג'ינגר טרי, דבש וסוכר).


  • 4

    כאשר התערובת הרטובה לא חמה מוסיפים את הביצה ומערבבים..


  • 5

    מוספים את התערובת הרטובה לקערה של היבשים ומערבבים מעט (לא לערבב יותר מדי) רק עד אחידות.


  • 6

    מכדררים בעזרת הידיים משומנות כדורים קטנים ומניחים על התבנית עם רווח ביניהם.


  • 7

    אופים 10 דקות בתנור טורבו או עד 15 דקות בתנור רגיל.


  • 8

    העוגיות לא צריכות להיות קשות. .


  • 9

    בתאבון.


1

מחממים תנור ל 180- מעלות - מרפדים תבנית בנייר אפייה.


2

מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.


3

בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים (חמאה, ג'ינגר טרי, דבש וסוכר).


4

כאשר התערובת הרטובה לא חמה מוסיפים את הביצה ומערבבים..


5

מוספים את התערובת הרטובה לקערה של היבשים ומערבבים מעט (לא לערבב יותר מדי) רק עד אחידות.


6

מכדררים בעזרת הידיים משומנות כדורים קטנים ומניחים על התבנית עם רווח ביניהם.


7

אופים 10 דקות בתנור טורבו או עד 15 דקות בתנור רגיל.


8

העוגיות לא צריכות להיות קשות. .


9

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים