ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
המצרכים ל 20 עוגיות בינוניות
-
-
100 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
-
-
-
-
-
-
2 כפות ג'ינגר טרי מגורד דק
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל 180- מעלות - מרפדים תבנית בנייר אפייה.
-
2
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.
-
3
בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים (חמאה, ג'ינגר טרי, דבש וסוכר).
-
4
כאשר התערובת הרטובה לא חמה מוסיפים את הביצה ומערבבים..
-
5
מוספים את התערובת הרטובה לקערה של היבשים ומערבבים מעט (לא לערבב יותר מדי) רק עד אחידות.
-
6
מכדררים בעזרת הידיים משומנות כדורים קטנים ומניחים על התבנית עם רווח ביניהם.
-
7
אופים 10 דקות בתנור טורבו או עד 15 דקות בתנור רגיל.
-
8
העוגיות לא צריכות להיות קשות. .
-
9
בתאבון.
1
מחממים תנור ל 180- מעלות - מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.
3
בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים (חמאה, ג'ינגר טרי, דבש וסוכר).
4
כאשר התערובת הרטובה לא חמה מוסיפים את הביצה ומערבבים..
5
מוספים את התערובת הרטובה לקערה של היבשים ומערבבים מעט (לא לערבב יותר מדי) רק עד אחידות.
6
מכדררים בעזרת הידיים משומנות כדורים קטנים ומניחים על התבנית עם רווח ביניהם.
7
אופים 10 דקות בתנור טורבו או עד 15 דקות בתנור רגיל.
8
העוגיות לא צריכות להיות קשות. .
9
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים