לןגן

עוגיות גינגר דבש ושוקלוד

מאת: Danielle Godon Mesika, פורסם: 08/09/2017 | 03:42
עוגיות גינגר דבש ושוקלוד

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל 180- מעלות - מרפדים תבנית בנייר אפייה

  2. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה

  3. בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים (חמאה, ג'ינגר טרי, דבש וסוכר)

  4. כאשר התערובת הרטובה לא חמה מוסיפים את הביצה ומערבבים.

  5. מוספים את התערובת הרטובה לקערה של היבשים ומערבבים מעט (לא לערבב יותר מדי) רק עד אחידות

  6. מכדררים בעזרת הידיים משומנות כדורים קטנים ומניחים על התבנית עם רווח ביניהם

  7. אופים 10 דקות בתנור טורבו או עד 15 דקות בתנור רגיל

  8. העוגיות לא צריכות להיות קשות.

  9. בתאבון