אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בירה לבנה
  • שמן
  • קמח
  • כפית מלח
  • סוכר
  • מים
  • מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
  • 1

    בקבוק בירה לבנה (330 מ"ל),כוס וחצי שמן,קצת פחות מקילו קמח,חצי כפית מלח.


  • 2

    ללוש לבצק רך,לחלק ל8 כדורים,לרדד כל כדור לעיכול,לרדד לרולדה, לכסות במגבת ולתת לבצק לנוח חצי שעה..


  • 3

    לחתוך לחתיכות קטנות,לרדד לאליפסה, לחתוך ולעשות את הצורה של השבקייה,לטגן בשמן עמוק.


  • 4

    סירופ:.


  • 5

    3 כוסות סוכר,2כוסות מים,מיץ מחצי לימון.


  • 6

    להרתיח מים וסוכר ,להנמיך את האש ולבשל עד לקבלת סירופ,להוסיף את הלימון ולבשל עוד עמה דקו,לטבול את העוגיות בסירופ.


1

בקבוק בירה לבנה (330 מ"ל),כוס וחצי שמן,קצת פחות מקילו קמח,חצי כפית מלח.


2

ללוש לבצק רך,לחלק ל8 כדורים,לרדד כל כדור לעיכול,לרדד לרולדה, לכסות במגבת ולתת לבצק לנוח חצי שעה..


3

לחתוך לחתיכות קטנות,לרדד לאליפסה, לחתוך ולעשות את הצורה של השבקייה,לטגן בשמן עמוק.


4

סירופ:.


5

3 כוסות סוכר,2כוסות מים,מיץ מחצי לימון.


6

להרתיח מים וסוכר ,להנמיך את האש ולבשל עד לקבלת סירופ,להוסיף את הלימון ולבשל עוד עמה דקו,לטבול את העוגיות בסירופ.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים