ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
רתיחים את המים עם השמן - מכבים את האש - מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עם כף מעץ עד שהופך לרך וחלק. נותנים לתערובת להתקרר.
-
2
מוסיפים ביצה אחר ביצה ומערבבים עם כף מעץ למשך 5 עד 7 דקות עד שהתערובת הופכת לחלקה..
-
3
שמים שמן בסיר עמוק - מחממים טוב ולוקחים עם כפית מהתערובת ובעזרת כפית נוספת שופכים לתוך השמן. מנמיכים את השמן ומטגנים משני הצדדים (על אש נמוכה).
-
4
הבצק מתנפח כמו כדור קטן..
-
5
מורידים מהאש - מנגבים את השמן.
-
6
לפני ההגשה טובלים בדבש או בסוכר..
-
7
שנה טובה ומתוקה לכולם.
1
רתיחים את המים עם השמן - מכבים את האש - מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עם כף מעץ עד שהופך לרך וחלק. נותנים לתערובת להתקרר.
2
מוסיפים ביצה אחר ביצה ומערבבים עם כף מעץ למשך 5 עד 7 דקות עד שהתערובת הופכת לחלקה..
3
שמים שמן בסיר עמוק - מחממים טוב ולוקחים עם כפית מהתערובת ובעזרת כפית נוספת שופכים לתוך השמן. מנמיכים את השמן ומטגנים משני הצדדים (על אש נמוכה).
4
הבצק מתנפח כמו כדור קטן..
5
מורידים מהאש - מנגבים את השמן.
6
לפני ההגשה טובלים בדבש או בסוכר..
7
שנה טובה ומתוקה לכולם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים