1)מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה , מוסיפים את הבשר עוף .
3
וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב, מוסיפים פטרוזיליה ואת כל השאר התבלינים עד לקבלת צבע קצת זהוב, .
4
2) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט, שמים ביד קצת פירה ומניחים במרכז כף תערובת וסוגרים ומגלגלים לכדור ומכניסים לקירור להתייצבות לכמה שעות אפשר גם לילה שלם .
5
4) מגלגלים בקמח טובלים אותם בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מוזהבים מעורב בשומשום .
6
ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ואפשר להגיש .
7
וכמובן אפשר להכין לשבת ולחמם על הפלטה.
8
אופן ההכנת הרוטב .
9
1) מטגנים את הבצל עם הפטריות עד להזהבה ומוסיפים את שאר המרכיבים + מים מבשלים תוך כדי ערבוב עד לסמיכות.
1
.
2
1)מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה , מוסיפים את הבשר עוף .
3
וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב, מוסיפים פטרוזיליה ואת כל השאר התבלינים עד לקבלת צבע קצת זהוב, .
4
2) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט, שמים ביד קצת פירה ומניחים במרכז כף תערובת וסוגרים ומגלגלים לכדור ומכניסים לקירור להתייצבות לכמה שעות אפשר גם לילה שלם .
5
4) מגלגלים בקמח טובלים אותם בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מוזהבים מעורב בשומשום .
6
ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ואפשר להגיש .
7
וכמובן אפשר להכין לשבת ולחמם על הפלטה.
8
אופן ההכנת הרוטב .
9
1) מטגנים את הבצל עם הפטריות עד להזהבה ומוסיפים את שאר המרכיבים + מים מבשלים תוך כדי ערבוב עד לסמיכות.