לןגן

כדורי פירה פריך בחוץ ורך בפנים במילוי חזה עוף מוגש ברוטב פטריות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 23/08/2017 | 05:37
כדורי פירה פריך בחוץ ורך בפנים  במילוי חזה עוף מוגש ברוטב פטריות

תקציר המתכון: כל מילה נוספת מיותרת 👌👌

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

אופן הכנה

  1. 1)מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה , מוסיפים את הבשר עוף

  2. וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב, מוסיפים פטרוזיליה ואת כל השאר התבלינים עד לקבלת צבע קצת זהוב,

  3. 2) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט, שמים ביד קצת פירה ומניחים במרכז כף תערובת וסוגרים ומגלגלים לכדור ומכניסים לקירור להתייצבות לכמה שעות אפשר גם לילה שלם

  4. 4) מגלגלים בקמח טובלים אותם בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מוזהבים מעורב בשומשום

  5. ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ואפשר להגיש

  6. וכמובן אפשר להכין לשבת ולחמם על הפלטה

  7. אופן ההכנת הרוטב

  8. 1) מטגנים את הבצל עם הפטריות עד להזהבה ומוסיפים את שאר המרכיבים + מים מבשלים תוך כדי ערבוב עד לסמיכות