ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
עיסת בשר טחון שמורכב מחצי קילו בשר טחון מעט פטרוזיליה, 1 בצל בינוני קצוץ, 1 ביצה, מלח, פ. שחור, 2 כפות פירורי לחם.
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1. בסיר רחב לשים את העגבניות ומעליהם את השום .
-
2
2. לגלגל כל חתיכת חציל בבשר טחון ולהניח מעל העגביות והשום..
-
3
3. מעל הכל לחתוך את הגמבה לרצועות ולםזר פ. אדומה, מעט מלח ושמן זית..
-
4
4 להניח על הכיריים על אש גבוהה וברגע שרותח להנמיך להבה ולבשל עד שהרוטב מצטמצם..
-
5
5. להגיש עם אורז לבן טעים אש.
1
1. בסיר רחב לשים את העגבניות ומעליהם את השום .
2
2. לגלגל כל חתיכת חציל בבשר טחון ולהניח מעל העגביות והשום..
3
3. מעל הכל לחתוך את הגמבה לרצועות ולםזר פ. אדומה, מעט מלח ושמן זית..
4
4 להניח על הכיריים על אש גבוהה וברגע שרותח להנמיך להבה ולבשל עד שהרוטב מצטמצם..
5
5. להגיש עם אורז לבן טעים אש.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים