אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

4,023
צפיות

עוגיות שושנים וניל ותוספות

עוגיות שושנים וניל ותוספות

עוגיות קצף משגעות נוסטלגיות

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • למטה
אופן ההכנה
  • 1

    עוגיות שושנים שאפילו הבצק בטעם וניל ממכר😘טעם נוסטלגי שעוד לא טעמתם פשוט משגעות... .


  • 2

    נכון הן צריכות לצאת בהירות אבל זה הצבע שאני אוהבתתתת והמרקם יותר קטלני אז עוד 3 דק' באפייה מרגע קבלת צבעם הזהוב😉.


  • 3

    מדידה כוס חד פעמית שתייה חמה 240 מ"ל!.


  • 4

    במיקרו נמיס 200 גר' מחמאה חצי המסה לא להמיס לנוזל ונצנן..


  • 5

    💟סיון מלול💟.


  • 6

    נפריד ל- 2 קערות חלבונים וחלמונים סה"כ 4 ביצים L..


  • 7

    במיקסר נקציף 4 חלמונים... נוסיף חצי כוס סוכר,כפית תמצית וניל ,את המחמאה הרכה, כוס מיץ תפוזים סחוט טרי, כף גרידת קליפת לימון או תפוז, 3 כוסות קמח, חצי כוס אינסטנט פודינג וניל ו- 1 אבקת אפייה. נערבל עד לקבלת בצק אחיד ללא גושים.💟סיון מלול💟.


  • 8

    נכניס למקרר ל 20 דק'. .


  • 9

    בנתיים במיקסר נקציף את החלבונים עם האינסטנט פודינג וניל וחצי כוס סוכר לקצף חלק,יציב ומבריק. .


  • 10

    אפשר במקום הוניל, פודינג שוקולד! .


  • 11

    לחתוך את הבצק ל-3.


  • 12

    לרדד למלבן דק למרוח שכבה יפה של קצפת... כעת הוסיפו תוספות מעניינות כגון: פצפוצי שוקולד,אגוזי מלך שבורים, פיסטוק חלבי, מה שעולה לכם בראש ואפשר להשאיר גם ככה... גלגלו לצורת רולדה וחתכו .


  • 13

    הניחו בתבנית ולאפייה על 170 מעלות עד להזהבה..


1

עוגיות שושנים שאפילו הבצק בטעם וניל ממכר😘טעם נוסטלגי שעוד לא טעמתם פשוט משגעות... .


2

נכון הן צריכות לצאת בהירות אבל זה הצבע שאני אוהבתתתת והמרקם יותר קטלני אז עוד 3 דק' באפייה מרגע קבלת צבעם הזהוב😉.


3

מדידה כוס חד פעמית שתייה חמה 240 מ"ל!.


4

במיקרו נמיס 200 גר' מחמאה חצי המסה לא להמיס לנוזל ונצנן..


5

💟סיון מלול💟.


6

נפריד ל- 2 קערות חלבונים וחלמונים סה"כ 4 ביצים L..


7

במיקסר נקציף 4 חלמונים... נוסיף חצי כוס סוכר,כפית תמצית וניל ,את המחמאה הרכה, כוס מיץ תפוזים סחוט טרי, כף גרידת קליפת לימון או תפוז, 3 כוסות קמח, חצי כוס אינסטנט פודינג וניל ו- 1 אבקת אפייה. נערבל עד לקבלת בצק אחיד ללא גושים.💟סיון מלול💟.


8

נכניס למקרר ל 20 דק'. .


9

בנתיים במיקסר נקציף את החלבונים עם האינסטנט פודינג וניל וחצי כוס סוכר לקצף חלק,יציב ומבריק. .


10

אפשר במקום הוניל, פודינג שוקולד! .


11

לחתוך את הבצק ל-3.


12

לרדד למלבן דק למרוח שכבה יפה של קצפת... כעת הוסיפו תוספות מעניינות כגון: פצפוצי שוקולד,אגוזי מלך שבורים, פיסטוק חלבי, מה שעולה לכם בראש ואפשר להשאיר גם ככה... גלגלו לצורת רולדה וחתכו .


13

הניחו בתבנית ולאפייה על 170 מעלות עד להזהבה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים