ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לגרד את הבצל ולטגן.
-
2
לגרד עגבניות ולהוסיף לבצל ולבשל מעט.
-
3
להוסיף את התבלין בשר,כורכום ומלח ולבשל מעט.
-
4
לשטוף את הגזר והאפונה ולהוסיף לסיר.
-
5
חותכים את התפו"א לחתיכות מרובעות בינוניות ומוסיפים לסיר.
-
6
שמים מים עד שיכסה את התפו"א ומכסים עם מכסה.
-
7
מבשלים עד שהתפו"א יהיו מוכנים.
1
לגרד את הבצל ולטגן.
2
לגרד עגבניות ולהוסיף לבצל ולבשל מעט.
3
להוסיף את התבלין בשר,כורכום ומלח ולבשל מעט.
4
לשטוף את הגזר והאפונה ולהוסיף לסיר.
5
חותכים את התפו"א לחתיכות מרובעות בינוניות ומוסיפים לסיר.
6
שמים מים עד שיכסה את התפו"א ומכסים עם מכסה.
7
מבשלים עד שהתפו"א יהיו מוכנים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים