לןגן

רוטב של אפונה וגזר

מאת: עופרה במנולקר, פורסם: 26/07/2017 | 05:11
רוטב של אפונה וגזר

תקציר המתכון: תוספת שכיף להוסיף

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרד את הבצל ולטגן

  2. לגרד עגבניות ולהוסיף לבצל ולבשל מעט

  3. להוסיף את התבלין בשר,כורכום ומלח ולבשל מעט

  4. לשטוף את הגזר והאפונה ולהוסיף לסיר

  5. חותכים את התפו"א לחתיכות מרובעות בינוניות ומוסיפים לסיר

  6. שמים מים עד שיכסה את התפו"א ומכסים עם מכסה

  7. מבשלים עד שהתפו"א יהיו מוכנים