הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהניח את כל החומרים לפי הסדר בקערה וללוש לבצק רך וחלק.
להניח לתפיחה 40 דקות.
לחלק את הבצק ל-6 כדורים ולרדד כל כדור לעיגול בעובי של 3 מ"מ..
לחתוך למשולשים ובכל משולש למרוח שוקולד שחר פרווה, לגלגל ולמרוח ביצה ולפזר שומשום..
לאפות בתנור שחומם מראש כ-20 דקות. 180 מעלות..
אחרי מוציאים את הקרואסונים מהתנור מברישים אותם במי סוכר בעודם חמים..