לןגן

קרואסונים אורירים

מאת: עופרה במנולקר, פורסם: 25/07/2017 | 08:05
קרואסונים אורירים

תקציר המתכון: קרואסונים אורירים במיוחד...

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להניח את כל החומרים לפי הסדר בקערה וללוש לבצק רך וחלק

  2. להניח לתפיחה 40 דקות

  3. לחלק את הבצק ל-6 כדורים ולרדד כל כדור לעיגול בעובי של 3 מ"מ.

  4. לחתוך למשולשים ובכל משולש למרוח שוקולד שחר פרווה, לגלגל ולמרוח ביצה ולפזר שומשום.

  5. לאפות בתנור שחומם מראש כ-20 דקות. 180 מעלות.

  6. אחרי מוציאים את הקרואסונים מהתנור מברישים אותם במי סוכר בעודם חמים.